Truke dhe këshilla për prindër

Kur fëmija arrin në shtëpi, shtëpia juaj bëhet edhe shtëpi e saj. Ju duhet për të gjetur, parashikuar dhe mënjanuar të gjitha rreziqet e mundshme, në mënyrë që aventurat e hulumtuesit tuaj të vogël të jenë sa më të sigurta

Plotësuesi kalendar i të ushqyerit

Kur dhe si prezantohen ushqime të caktuara në dietën e foshnjës?

Cila është mosha më e mirë për të dhënë fruta fëmijës tuaj, e kur për të ofruar mish dhe çfarë alergeneve duhet shmangur? Percillni zhvillimin e fëmiut tuaj, identifikoni sinjalet dhe përshtateni me nevojat e tij ...

Shkarko kalendarin

Ushqimi pa gluten

Sëmundja celiake është një sëmundje imune e ndërmjetësuar, e shkaktuar nga gluteni. Trajtohet duke iu përmbajtur në mënyrë të rreptë të ushqyerit pa gluten, gjatë gjithë jetës.