HTTP exception (code 404): Not Found Lino Çokolino — lino.al
Fjolla drithërash

Lino Çokolino

Ushqimi më i preferuar për fëmijë dhe për të gjithë që ndjehën të tillë

Lino Çokolino
Lino Çokolino

Çokolino është ndër gjenerata ushqim i preferuar familjar falë fjollave të buta me shtojcë çokollate që, të përziera në me 2 dl qumësht shndërrohen në ëmbëlsirë të ushqyeshme.   

Fjollat nga drithërat janë të begatuara me shtatë vitamina  (B1, B2, B6, C, E, niacin dhe acid folik) ashtu që janë një shujtë e begatë energjetike, e domosdoshme për fëmijët në periudhën e rritjes dhe zhvillimit intensiv. Ndonëse është e destinuar për vogëlush, këtë shujtë nuk duan ta kapërcejnë edhe shumë të rritur.  

Lino urtësitë

Kafsha më e madhe në botë është balena blu. Mesatarisht është 30 metra e gjatë dhe 190 ton e rëndë. Sikur balena blu të hante Çokolino për mëngjes, vetëm për një shujtë do të duheshin 95 kg Çokolino.

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat