HTTP exception (code 404): Not Found Lino Frutolino — lino.al
Fjolla drithërash

Lino Frutolino

Shije të begatshme frutash në qull të mirë

Lino Frutolino
Lino Frutolino

Qull me shije të begatuar  me drithëra, qumësht dhe peksimet, si dhe me shtesë të frutave të përzgjedhura, është garanci e buzëqeshjes së gëzuar dhe barkut të mbushur.    

I përgatitur me, ujë ka një shije të pa rezistueshme frutash, veçmas i preferuar për fëmijë dhe, duke qenë se është i begatuar me  vitaminat A, B1, B2, B6, C, D, E, niacinë dhe acid folik, si dhe me kalcium, ofron  një shujtë të ushqyeshme për zhvillim të drejtë të organizmit të fëmijës.  
Frutor dhe i fuqishëm!

 

Lino urtësitë

Pomologjia është shkencë e cila merret me hulumtimin e frutave. A mund ta imagjinoni se çfarë fati do të ishte të hulumtosh me ditë të tëra ushqimet më të lëngshme në planetin tonë të vogël. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat