HTTP exception (code 404): Not Found Lino Grisolino — lino.al
Fjolla drithërash

Lino Grisolino

Vetëm më të mirën për më të ndjeshmit

Lino Grisolino

Edhe një nga shijet e ndjeshme dhe të popullarizuara nga Lino paleta.

E zgjedhur me kujdes, bollgur i butë gruri me shije vanilje, ndikon butësisht në organizmin e ndjeshëm të fëmijës. Begatia e shijes dhe 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacinë dhe acid folik), përbëjnë një shujtë të përkryer të ekuilibruar  energjetike dhe ushqyese, veçmas  në periudhën e futjes së ushqimit plotësues. 

Lino urtësitë

Të gjithë e duan grizin. Në shtetin federal të Amerikës - Gjeorgji është aq i rëndësishëm sa që e kanë shpallur gjellë kombëtare.    

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat