Fjolla drithërash

Lino Junior Medolino

Shujtë mjalti për çdo ditë

Lino Junior Medolino

Qulli i grurit me shtojcë mjalti u ofron fëmijës suaj vitaminat, mineralet dhe energjinë e nevojshme, si dhe kënaqësinë e papërshkrueshme të gjellës. Ndërkaq, e dimë se as ju nuk do të mbeteni imun ndaj shijes së tij. 

Ky qull u dedikohet fëmijëve  që i kanë 12 muaj  moshë. Përmban madje 8 vitamina nga grupi B, C, D dhe E, si dhe kalcium dhe hekur, që ndihmojnë rritjen harmonike dhe zhvillimin e organizmit.  

Lino urtësitë

Mjalti është për njerëzit aq i dashur, sa që në shumë gjuhë botërore versionet e fjalës “mjaltë” përdoren si nofkë për më të dashurit e tyre. "Honey", "Honig" dhe "Medeni", janë këto të gjitha fjalë që i përdorim për t’i përkëdhelë  të dashurit. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat