Fjolla drithërash

Lino Keksolino Mollë

Kombinim i pa rezistueshëm i qumështit, keksit dhe mollës

Lino Keksolino Mollë
Lino Keksolino Mollë

Çfarë kombinimi i shëndetshëm!

Qull qumështi nga bollguri i misrit me shtojcë të mollës dhe keksit më të mirë me gjalpë i pasuruar madje me 9 vitamina dhe me kalcium, përbërës të domosdoshëm për më të rinjtë në periudhën e rritjes dhe zhvillimit intensiv.  
Qull i shijshëm dhe i ushqyeshëm, përzgjedhje e përkryer për çdo fëmijë.   

 

Lino urtësitë

Shkenca ka argumentuar se molla për shkak të begatisë së saj me vitamina dhe fibra  është një ndër ushqimet më të shëndetshme për njeriun. Kur e kombinojmë me keks ajo bëhet edhe  një ndër ëmbëlsirat më të mira.

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat