Fjolla drithërash

Lino Keksolino

Zhduket nga pjata sapo të thuash "keks!"

Lino Keksolino
Lino Keksolino

Qull drithërash  që pushton me shije të plotë keksi me gjalpë, me shtojcë të 7 vitaminave (B1, B2, B6, C, E, niacin dhe acid folik). 

I përgatitur me qumësht ofron një përjetim të përkryer të qiellzave të vogla në periudhën kur fëmijët i zbulojnë dhe i pranojnë shijet e reja. Në të njëjtën kohë u siguron materiet e nevojshme ushqyese dhe energjinë fëmijëve  nga  mosha 6 muaj e jetës.     

Lino urtësitë

Receta e parë  e keksit daton që nga koha e Romës së lashtë, e nënshkruar nga gjellëbërësi Apicus. Sipas asaj që është gjetur në shkresa, duket se Apicus e ka bërë keksin  me mjaltë dhe piper. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat