HTTP exception (code 404): Not Found Lino Lajthi Çokolino — lino.al
Fjolla drithërash

Lino Lajthi Çokolino

Kombinim i preferuar i shijës që të gjithë e duan

Lino Lajthi Çokolino
Lino Lajthi Çokolino

Shijen e çokollatës së butë e plotësojnë lajthitë e përzgjedhura me kujdes, duke e bërë këtë qull shujtë të preferuar për shumëkënd.  

I begatuar me 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin dhe acid folik) dhe i përgatitur  me 2dl qumësht, kjo ëmbëlsirë  ka një proporcion optimal  të karbohidrateve, yndyrës, proteinave dhe energjisë për sigurimin e të gjitha materieve esenciale ushqyese të fëmijëve  në periudhën e rritjes dhe zhvillimit.  
Të ruhet jashtë arritjes nga ketri.     

Lino urtësitë

Ketrit pjesën më të madhe të vjeshtës ia kushtojnë fshehjes së lajthive. Aq shumë i fshehin sa që harrojnë ku gjendet shumica e tyre dhe mbjellin kështu me mijëra pemë. Edhe unë i fsheh po ashtu lajthitë e mija, por në Lino Lajthi Çokolino.  

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat