HTTP exception (code 404): Not Found Lino qull bananeje me mollë dhe djathë — lino.al
Qulle të gatshme

Lino qull bananeje me mollë dhe djathë

Burim i energjisë dhe lehtë i tretshëm

Lino qull bananeje me mollë dhe djathë
Lino qull bananeje me mollë dhe djathë

Molla dhe banania me djathë është  qull frutash me pjesëmarrje të madhe djathi, që nuk përmban gluten.  

Banania si burim i mirë i energjisë  është një ndër ushqimet e para në të cilin fëmija mësohet në fazën e të ushqyerit shtesë.
Së bashku me mollën, me shije të butë dhe lehtë i tretshëm, dhe me djathë si burim i mirë i kalciumit, e bëjnë këtë një kombinim të pa rezistueshëm destinuar foshnjave që nga muaji  8 i jetës.  

 

Lino urtësitë

E gjithë bota i ha dhe i do bananet. Në Ugandë janë aq të popullarizuara sa që fjala e tyre “banana” ka domethënien “ushqim”. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat