Qulle të gatshme

Lino qull bananeje

Bananet - burim i mirë i energjisë

Lino qull bananeje

Bananet janë ndër shijet e preferuara të fëmijëve të të gjitha moshave dhe janë burim i mirë i energjisë.

Lino qulli i bananeve përmban 100% fruta, pa gluten dhe sheqer shtesë (përmban  vetëm sheqerna natyrale) dhe është burim i çmuar i vitaminës C. 

Lino urtësitë

Musa sapientum  është emri latin për banane, që do të thotë “frutë e njeriut të mençur”. Duke pasur parasysh se sa e shëndetshme është, ndoshta është koha që edhe ti të bëhesh pak më i mençur.  

Lino urtësitë