Qulle të gatshme

Lino qull dardhë

I paçmueshëm si ushqim i ri

Lino qull dardhë

Me një shije të ëmbël dhe të këndshme, qulli i dardhave do të gjendet në menynë për ushqim shtesë që në periudhën e parë të futjes së shujtave gjysmë të forta.

Ka një pjesëmarrje të lartë të frutave dhe vitaminës C, nuk ka gluten, dhe si i tillë është i paçmueshëm në futjen e ushqimeve të reja tek vogëlushet të cilët kanë një rritje dhe zhvillim intensiv.  

Lino urtësitë

Dardhat kanë qenë ushqime shumë të popullarizuara në Greqinë e lashtë. Janë përdorë si ilaç kundër  mundimit ashtu që filozofi i njohur Homeri i ka përshkruar si “dhuratë e Perëndive”. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat