Qulle të gatshme

Lino qull dardhë

I paçmueshëm si ushqim i ri

Lino qull dardhë

Me një shije të ëmbël dhe të këndshme, qulli i dardhave do të gjendet në menynë për ushqim shtesë që në periudhën e parë të futjes së shujtave gjysmë të forta.

Ka një pjesëmarrje të lartë të frutave dhe vitaminës C, nuk ka gluten, dhe si i tillë është i paçmueshëm në futjen e ushqimeve të reja tek vogëlushet të cilët kanë një rritje dhe zhvillim intensiv.  

Lino urtësitë

Dardhat kanë qenë ushqime shumë të popullarizuara në Greqinë e lashtë. Janë përdorë si ilaç kundër  mundimit ashtu që filozofi i njohur Homeri i ka përshkruar si “dhuratë e Perëndive”. 

Lino urtësitë