Qulle të gatshme

Lino qull fruta me oriz

Kombinim i preferuar i frutave dhe orizit

Lino qull fruta me oriz
Lino qull fruta me oriz

Ka një shijë të butë dhe për fëmijë joshëse, nuk përmban gluten, është lehtë i tretshëm dhe i ushqyeshëm, ideal për fillim të ushqimit shtesë për foshnja. 

Lino fruta me oriz përmban copëza delikates  të orizit të një madhësie dhe teksture ideale për futjen e teksturave të reja në të ushqyer.
Pikërisht sipas shijes së hulumtuesve të vegjël. Ia ofroni fëmijës kur të shfaq interes për përtypje.  

 

Lino urtësitë

Orizi gjithmonë ka qenë për njeriun i rëndësishëm. Është aq i vlefshëm si ushqim  sa që në Japoninë e vjetër  është përdorë si valutë.

 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat