Qulle të gatshme

Lino qull kajsi me mollë dhe djathë

Proporcion i përkryer i kajsisë dhe djathit

Është mirë të dihet!

Lino qull kajsi me mollë dhe djathë
Lino qull kajsi me mollë dhe djathë

Qull i butë kajsie me pjesëmarrje të lartë të djathit më të mirë, me një shije joshëse, ideal për futjen e shijeve të reja.    

Do t’i sigurojë  bebes materiet aq shume të nevojshme ushqyese, kurse falë shijes së shkëlqyeshme, vogëlushi juaj do të kërkojë edhe më shumë. Qulli nuk përmban gluten dhe është burim i vitaminës C.  

Është mirë të dihet!

Lino urtësitë

Jetëgjatësia mesatare e fisit Hunza është 115 vjet. Sekreti i tyre? Hanë vetëm kajsi. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat