HTTP exception (code 404): Not Found Lino qull kajsi — lino.al
Qulle të gatshme

Lino qull kajsi

Kajsitë e shijshme të kthyera qull butë

Lino qull kajsi

Për shkak të shijes së pa rezistueshme dhe ushqyeshmërisë, pjesëmarrjes së lartë të frutave dhe si burim i vitaminës C, është aleat i parë i prindërve në kafshatat e para gjysmë të forta.   

Qulli nuk përmban gluten, por përmban kajsinë aq shumë të preferuar për të gjithë, e cila shujtat e para të forta do t’i bëjë delikates të vërtetë.  

Lino urtësitë

Fakti që është e begatshme  me vitamina A dhe C e bën  kajsinë shumë të popullarizuar në të ushqyerit. Këta vitamina ndihmojnë në rigjenerimin e lëkurës së njeriut dhe për këtë arsye kajsia është përdorë mjaft shpesh për qëllime kozmetike.  
 

 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat