Qulle të gatshme

Lino qull molle dhe bananeje

Kombinim i preferuar i qullit të frutave

Lino qull molle dhe bananeje

Dy fruta më të preferuara në një Lino qull.

Dhe jo vetëm kaq - 100% fruta Lino qulli  mollë dhe bananeje  nuk ka sheqer  (përmban  vetëm sheqerna natyrale), është burim i vitaminës C dhe  kombinim ideal për futjen e shijes së re.    

Lino urtësitë

Është e njohur se molla nuk bie larg trungut, por  për këtë arsye i bie ndërmend secilit që kujdeset për shëndet.

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat