Qulle të gatshme

Lino qull mollë dhe dardhë

Shije komplementare e mollës dhe dardhës

Lino qull mollë dhe dardhë

Mollët dhe dardhat kanë shije komplementare, ndërsa me të gjitha vlerat  e ruajtura ushqyese, ky Lino qull paraqet një shujtë të cilësisë së lartë për më të vegjlit tuaj.

Është i përbërë 100% nga frutat, pa gluten , pa sheqe shtesë – përmban vetëm sheqerna natyrale dhe është burim i rëndësishëm i vitaminës C. 

Lino urtësitë

Shkencëtarët kanë dëshmuar se dardha  është një ndër ushqimet  që njeriu e tretë më së lehti. Kjo është arsyeja që shpesh rekomandohet si një ndër ushqimet e para në të ushqyerit e fëmijës. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat