HTTP exception (code 404): Not Found Lino qull mollë dhe keks — lino.al
Qulle të gatshme

Lino qull mollë dhe keks

Qull që vogëlushet e adhurojnë

Lino qull mollë dhe keks
Lino qull mollë dhe keks

Qull i shijshëm  me mollë dhe keks nuk përmban gluten as qumësht, ngopë dhe është lehtë i tretshëm dhe përmban mjaft materie ushqyese shumë të nevojshme për zhvillim dhe rritje të drejtë fëmijëve.  

Si i tillë, është me arsye zgjedhja e parë në mesin e qulleve të frutave dhe drithërave. Është burim i vitaminës C.   

Lino urtësitë

Që gjatë gjithë kohës  të mos biem nga dardha, molla me  quercetinin e saj  ndihmon në ruajtjen e qelizave  tona të trurit. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat