Qulle të gatshme

Lino qull mollë dhe kumbull

Shije e këndshme dhe aleat i tretjes

Lino qull mollë dhe kumbull

Kumbulla ka pushtuar botën e qulleve për fëmijë për shkak të shijes së këndshme dhe ndikimit të volitshëm në tretjen tek më të rinjtë.  

Kombinimi  me mollë e shndërron në shujtë 100% fruta dhe burim i vitaminës C, pa sheqer shtesë (përmban vetëm sheqerna natyrale) dhe gluten.    

Lino urtësitë

Umeboshi" është emri  për kumbullat e thartuara japoneze. Samurajët  qysh herët e kanë identifikuar potencialin e tyre ashtu që kumbullat i kanë përdorë për ta luftuar lodhjen dhe për pastrimin e organizmit.    

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat