HTTP exception (code 404): Not Found Lino qull molle — lino.al
Qulle të gatshme

Lino qull molle

Qullë shumë i mirë frutash nga mosha më e re

Lino qull molle

Me shije të këndshme, konsistencë të mirë, ky Lino qull është ideal për fillimin e futjes së shijeve të reja

Lino qull i mollës është i prodhuar nga 100% fruta, është burim i vitaminës C, nuk përmban gluten dhe nuk ka sheqer shtesë - përmban  vetëm sheqerna natyrale. 

Lino urtësitë

A e din se sa e rëndësishme është molla? Përveçse është e ushqyeshme dhe e shëndetshme, me ndihmën e mollës  Isak Njutni  e ka zbuluar gravitetin. Forcën e cila na mbanë në tokë  dhe pengon notimin në gjithësi. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat