HTTP exception (code 404): Not Found Lino qull pjeshke — lino.al
Qulle të gatshme

Lino qull pjeshke

Shije e lëngshme pjeshke dhe begati e vitaminave

Lino qull pjeshke

Pjeshka e lëngshme është përzgjedhur me kujdes për Lino qull. Lino qulli i pjeshkës  është i përshtatshëm për kafshatat e para të frutave. Përmban pjesëmarrje të lartë të frutave, pa gluten dhe burim i rëndësishëm i vitaminës C. 

Pa ëmbëlsim, konservans, ngjyrë dhe aromë artificiale, është i përshtatshëm pikërisht për ushqimin e parë shtesë për vogëlushet tanë.  

Lino urtësitë

Pjeshkën dikur e quanin “mollë persiane”, është e familjes së bajameve dhe praktikisht motër me nektarinot. Për këtë arsye sa herë që han  pjeshkë mund të thuash se ke ngrenë tre fruta dhe ke marrë shumë vitaminë C. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat