HTTP exception (code 404): Not Found Lino Vanillino — lino.al
Fjolla drithërash

Lino Vanillino

Nëse u pëlqen më së shumti vanilja

Lino Vanillino

Qulli nga bollguri i mirë i grurit dhe i çokollatës së bardhë me shije të vaniljes, është shujtë e mrekullueshme dhe lehtë e tretshme për adhuruesit më të mëdhenj të ëmbëlsirave. Përmban madje 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin dhe acid folik).   

Përgatitet me qumësht, është burim i të gjitha materieve të domosdoshme ushqyese dhe i energjisë për fillim, vazhdim dhe përfundim të mbarë të ditës.    

Lino urtësitë

A e dini se deri në shekullin 20  me mijëra vite orkidenë nga e cila përfitohet vanilja ka mundur ta pluhurojë vetëm një lloj i bletës? Për nder të bletës, e kemi përzier vaniljen me çokollatë të bardhë dhe e kemi bërë edhe më të mirë.

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat