Podravka ka arritur të krijojë ushqimin që përmban të gjithë përbërësit e nevojshëm për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës duke prodhuar produktet Lino të cilat i ruajnë karakteristikat funksionale dhe ushqyese.

Produktet Lino përmbajnë një kombinim të mineraleve dhe vitaminave (A, B1, B2, B6, C, D dhe E, niacin dhe acid folik), që kontribuojnë në rritjen dhe zhvillimin e drejtë të organizmit të fëmijës. Karakteri kryesor i ushqimeve Lino është arushani i vogël  Lino, i cili i udhëheq fëmijët nëpër botën e të natyrës ku i përzgjedh vetëm frutat më të mira dhe më të shëndosha.

Dobro je znati

Është mirë të dini

Lino drithërat janë ndër burimet më të mira të energjisë së shpejtë dhe janë duke u bërë zgjedhja e parë në të ushqyerit e fëmijës.

 

  • Përmbajnë materie të rëndësishme ushqyese, të domosdoshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës
  • Shije të mrekullueshme dhe të lehta për gëlltitje
  • Mundësojnë tretje të lehtë (dhe absorbim të të gjithë energjisë
  • Të pasura me vitamina dhe minerale
  • Nuk përmbajnë konservanse, ngjyra artificiale dhe aditivë të tjerë

Për më shumë, vizito www.lino.al