Të ushqyerit plotësues

Si të behet kalimi nga të ushqyerit ekskluziv me qumësht në të ushqyerit e llojllojshëm karakteristik për njeriun

Plotësuesi kalendar i të ushqyerit

Kur dhe si prezantohen ushqime të caktuara në dietën e foshnjës?

Cila është mosha më e mirë për të dhënë fruta fëmijës tuaj, e kur për të ofruar mish dhe çfarë alergeneve duhet shmangur? Percillni zhvillimin e fëmiut tuaj, identifikoni sinjalet dhe përshtateni me nevojat e tij ...

Shkarko kalendarin

Ushqimi pa gluten

Sëmundja celiake është një sëmundje imune e ndërmjetësuar, e shkaktuar nga gluteni. Trajtohet duke iu përmbajtur në mënyrë të rreptë të ushqyerit pa gluten, gjatë gjithë jetës.

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat