Qulle të gatshme

Lino qull pjeshke me copëza pjeshke

Copëza sipas shijes së qiellzës së ndjeshme

Lino qull pjeshke me copëza pjeshke

Pjeshkat e shijshme janë shujte e ushqyeshme, lehtë e tretshme dhe e cilësisë së lartë për më të rinjtë. 

Qulli përmban copëzat më të buta të pjeshkës sipas shijes së qiellzës së ndjeshme të  bebes.  
Është e dedikuar për fëmijët nga muaji 8 i jetës,  përkatësisht nga koha kur tregon gatishmëri dhe interes për futjen e ushqimit të një strukture ndryshe.  

 

Lino urtësitë

Kinezët e konsiderojnë pjeshkën  simbol të fatit të mirë, të mbrojtjes dhe të jetëgjatësisë. Këtë status me siguri se e ka fituar  për shkak të begatisë së saj me antioksidantë dhe me vitamina, si dhe me sasi të vogël të yndyrës dhe kalorive. 

Lino urtësitë

Ne e respektojmë privacinë tuaj

Ne përdorim “cookies” që t’i mundësojmë webfaqes tonë të funksionojë siç duhet dhe që vazhdimisht të përmirësojmë shërbimet tona. Në rast se dëshironi të deaktivizoni përdorimin e “cookies”, disa pjesë të kësaj faqeje mund të bëhen të paqasshme. Më shumë detaje në Kushtet e përdorimit.

Llojet e Cookies: Teknike, Marketing

Parametrat